Handelsbetingelser

Materialer

Alle plakaterne er trykt på 160g ubestrøget papir med en mat finish og utrolig jævn farvegengivelse. Papiret er Svanemærket, FSC mærket og har EU Blomsten.

Mange andre printer på blankt papir, men dette har jeg fravalgt, da jeg anbefaler at plakaterne kommer i ramme. I den forbindelse vil jeg gerne minimere refleksioner, for at billedet tager sig bedst muligt ud når I får det op på væggen.

OBS: Alle plakater sælges uden ramme.

Jeg bruger meget tid på at sørge for farverne på plakater er gengivet så realistisk som muligt på hjemmesiden, men din egen computerskærm kan gengive farverne lidt anderledes end trykket.

Betaling & Levering

Alle priser er i danske kroner eksklusiv gebyrer og leveringsomkostninger, når der betales med kreditkort udstedt i Danmark. Der kan på hjemmesiden betales med VisaDankort, Visa, Mastercard. Efter aftale kan der også modtages Mobilepay.

Art by Netha afsender plakaterne 1-2 hverdage efter bestilling og registreret betaling, hvis de er bestilt inden kl 20.00. (lørdag, søn- og helligdage tælles ikke med) og så plejer GLS at levere dagen efter pakken er i deres hænder. Specielle bestillinger kan have en længere leveringstid.

I tilfælde af du ønsker at afhente din ordre her på adressen, så bedes du sende mig en mail på info@artbynetha.dk og aftale et tidspunkt for afhentning.

Fortrydelsesret
og returnering

Der er 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og indpakning, som den er modtaget.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Returvarer sendes til:
Art by Netha
Holstebrovej 107, 7800 Skive

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist hvis varens værdi er forringet.

Reklamation

Du har 2 års reklamationsret. Er uheldet ude og du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen.

Køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen og en reklamation som sker indenfor 2 måneder efter levering anses for rettidig.

Du bedes på forlangende angive med dokumentation, hvori manglen består.

Ved berettiget reklamation refunderer jeg rimelige fragtomkostninger.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.